Wilt u graag contact met ons?

Heeft u vragen? Laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen contact met u op.

<

Onze dienstverlening

Wat wij voor u kunnen doen in een oogopslag

Gratis adverteren

Het handmatig plaatsen van vacatures op IQMatch.nl is gratis. Met gratis vacatures vullen wij onze resultaten aan wanneer dat nodig is. Het is mogelijk dat een bezoeker specifiek op zoek is naar een vacature zoals die van u. We helpen de bezoeker indien nodig met vacatures die niet direct iets opleveren. Dat is fijn voor de bezoeker, en ook voor u.

Pay per click

Om beter gevonden te worden stelt u een CPC bod in. In een CPC model (Cost Per Click) betaald u geen vaste fee, maar in plaats daarvan betaald u ons een kleine fee per bezoeker die wij naar u doorsturen. Dit biedt u een stuk zekerheid. Is uw bod en daglimiet toerijkend? Mogelijk promoten wij uw vacature op 120+ websites in ons portfolio.

Automatisch doorplaatsen

U kunt uw vacatures automatisch op IQMatch.nl plaatsen. Voor het opzetten van de automatische koppeling o.b.v. een standaard formaat brengen wij eenmalig inrichtingskosten van €19,99 in rekening. U heeft geen vaste kosten. Wel geldt voor automatisch geplaatste vacatures een minimum bod van €0,30.

Hoe worden vacatures gerankt?

Om de gebruiker zo goed mogelijk te kunnen helpen ranken wij zoekresultaten op basis van relevantie. Vergelijkbare resultaten worden onderling gesorteerd op het hoogste bod. Door gebruikers zo goed mogelijk te helpen zetten wij in op de lange termijn. Maar ondanks dat u gratis kunt adverteren is IQMatch.nl geen gratis platform. Het is noodzakelijk om de balans tussen gratis en betaalde advertenties in evenwicht houden. Dit doen we door op delen van de website gratis resultaten uit te sluiten. Ook ondersteunen we geen automatische koppeling voor het plaatsen van gratis vacatures. Om te voorkomen dat uw vacatures op voorhand kunnen worden uitgesloten op delen van de site kunt u overwegen een CPC van tenminste €0,10 in te stellen.

Vind hier uw nieuwe werknemer

Het handmatig plaatsen van vacatures op IQMatch.nl is gratis. Om meer bezoekers aan te trekken kunt u een CPC bod instellen. U betaald alleen voor bezoekers die wij u doorsturen.

Gratis vacature plaatsen